Povestea tipografiei Print Teha își are începutul în 2017, când s-a înființat compania al cărei obiect de activitate erau grafica și producția publicitară.  Astfel, serviciile de creație și producție publicitară s-au extins, noi produse au fost adăugate în portofoliu, iar echipa s-a mărit considerabil. Din mica afacere de la început compania a devenit un business solid care și-a păstrat ambiția și implicarea inițială, adăugând profesionalismul dobândit pe parcurs.

      Cu un portofoliu semnificativ și cu o experiență relevantă în zona tipăriturilor de orice natură, compania avea să treacă prin mici modificări de structură. Datorită numărului mare de comenzi din sfera printurilor digitale, s-a înfiripat ideea de a se crea un nou departament si mai apoi o marcă, strict responsabile cu acest tip de comenzi. În urma unor investiții importante în echipamente profesionale și a unui plan de business bine stabilit, departamentul de producție al agenției s-a transformat în www.printteha.ro

      Pentru că misiunea mărcii Printteha este de a menține, perfecționa și ridica standardele de calitate din domeniul producției publicitare, compania noastră este permanent orientată către investiția în echipamente profesionale, către diversificarea portofoliului de produse, către căutarea și găsirea de cei mai buni furnizori precum și identificarea celor mai bune soluții tehnice, dar și către investiția în oamenii simpatici și dedicați din echipa noastră.

Suntem permanent conectați la noutățil participăm la evenimente de profil, folosim tehnologie eco-friendly și suntem mereu gata să identificăm nevoile partenerilor noștri, răspunzând prompt cu servicii accesibile și de calitate. Astfel, reușim să rămânem o marcă „fresh” cu preturi competitive care adaugă valoare proiectelor în care se implică.