Pasiune in tot ceea ce facem!

Prin activitatea noastra vrem sa contribuim semnificativ la imbunatarirea calitatii printurilor digitale in industrii precum productia publicitara si design interior.

Utilizam atat proiectarea grafica cat si tehnologiile de ultima generatie cu cele mai calitative materiale de pe piata ca pe niste instrumente strategice pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, oferind-le proiecte flexibile, personalizate.

Suntem in permanenta pregatiti sa facem fata tuturor provocarilor si sa onoram cu promptitudine si corectitudine toate obligatiile contractuale.

      Povestea tipografiei Print Teha isi are începutul în 2017, cand s-a infiintat compania al carei obiect de activitate erau productia grafica si productia publicitara.  Astfel, serviciile de creatie pe partea de decoratiuni interioare si productie publicitara s-au extins, noi produse au fost adaugate in portofoliu, iar echipa s-a marit considerabil. Din mica afacere de la inceput compania a devenit un business solid care si-a pastrat ambitia si implicarea initiala, adaugand profesionalismul dobandit pe parcurs.

      Cu un portofoliu semnificativ si cu o experienta relevanta in zona tipariturilor de orice natura, compania avea sa treaca prin mici modificari de structura. Datorita numarului mare de comenzi din sfera printurilor digitale, s-a infiripat ideea de a se crea un nou departament si mai apoi o marca, strict responsabile cu acest tip de comenzi. In urma unor investitii importante in echipamente profesionale si a unui plan de business bine stabilit, departamentul de productie al agentiei s-a transformat in www.printteha.ro

      Pentru ca misiunea marcii Print Teha este de a mentine, perfectiona si ridica standardele de calitate din domeniul productiei publicitare, compania noastra este permanent orientata catre investitia in echipamente profesionale, catre diversificarea portofoliului de produse, catre cautarea si gasirea de cei mai buni furnizori precum si identificarea celor mai bune solutii tehnice, dar si catre investitia in oamenii simpatici si dedicati din echipa noastra.

Suntem permanent conectati la noutati si participam la evenimente de profil, folosim tehnologii eco-friendly si suntem mereu gata sa identificam nevoile partenerilor nostri, raspunzand prompt cu servicii accesibile si de calitate. Astfel, reusim sa ramanem o marca „fresh” cu preturi competitive care adauga valoare proiectelor in care se implica.